خانه / اطلاعات سفر / ویزای چین
ویزای چین
ویزای چین

ویزای چین

با آسان شدن تردد و سفر به کشورهای مختلف و دسترسی راحت به کشورها برای تجارت و گردشگری شرایط سختگیرانه تری برای ورود به کشورها وضع گردیده است. این شرایط گاهی تحت تاثیر قوانین بین المللی و گاهی از کشورهای میزبان نشات می گیرد. این قوانین در راستای تامین اهداف کشورها صورت می پذیرد و برای اگاهی از قوانین هر کشور می توانید با مراجعه به سفارت آن در داخل کشور خود از این شرایط آگاه شوید.

ویزای چین
ویزای چین

همانطور که گفته شد ورود به کشورها دارای ضوابطی است و گرفتن ویزای چین جهت سفر برای تجارت و گردشگری به چین نیز شامل این مجموعه قوانین می شود، در ادامه قصد داریم تا برخی از این قوانین را برای شما در اطلاعات سفر به چین بیان کنیم تا سفری راحت را به کشور چین تجربه کنید.

ویزای چین انواع مختلفی دارد که شامل:

  • ویزای تجاری چین (M)

با ۳ ماه اعتبار ورود به چین و ۱ ماه اعتبار اقامت برای تجارت با چین

  • ویزای تجاری ( F) برای بازدید

تحقیق، سخنرانی، تجارت ، مبادلات در زمینه های علمی، فن آوری و فرهنگ، مطالعه پیشرفته، و یا کارآموزی صادرمی شود واعتبار آن حداکثر برای ۶ ماه است.

  • ویزای دانشجویی (X)

این نوع ویزا جهت مطالعه، مطالعات پیشرفته و یا کارآموزی که برای مدت بیش از ۶ ماه نیزصادرمیشود.

  • ویزای کار(z)

به منظور اجرای برنامه های تجاری و کاری ویا مبادلات دانشگاهی، همچنین برای همسرمتقاضی/ همسر و فرزندان صغیروی صادر میشود.

ویزای چین
ویزای چین
  • ویزای خدمه(c)

برای خدمه قطار بین المللی، هواپیمای مسافربری یا کشتی  و… جهت ورود به چین  صادر میشود.

  • ویزای ترانزیت (G )

برای عبور از طریق چین به یک کشور ثالث صادر میشود در شرایطی که متقاضی  به مدت بیش از ۲۴ ساعت  در فرودگاه چین میماند و یا مجبور به ترک فرودگاه است.

  • اقامت دائم با ویزای نوع (d)

جهت شهروند خارجی  که مجاز به اقامت دائم در چین است صادر میشود.

  • ویزای توریستی چین (L)

برای یک اقامت کوتاه برای هدف گردشگری، ملاقات با خانواده و یا سایر امور شخصی صادر می شود.

شما می توانید با شرایط و نیاز خود هر یک از این ویزا ها را انتخاب کنید ، سفارت چین در تهران تهیه کنید.

ویزای چین
ویزای چین

هزینه ویزا بستگی به نوع آن دارد و شامل:

  • هزینه برای ویزاهای تا ۶ ماه با یکبار اجازه ورود(انفرادی) = ۱۰۰ $
  • هزینه برای ویزاهای تا ۶ ماه با یکبار اجازه ورود(انفرادی-فوری) = ۱۳۰ $
  • هزینه برای ویزاهای تا ۶ ماه با دوبار اجازه ورود(انفرادی) = ۱۵۰ $
  • هزینه برای ویزاهای ۶ ماهه با اجازه ورود مکرر(انفرادی) = ۲۰۰ $
  • هزینه برای ویزاهای ۱۲ ماهه با اجازه ورود مکرر(انفرادی) = ۳۰۰ $
  • هزینه ویزای گروهی = ۸۰ $ برای هر نفر

 

ساعات کار سفارت چین = یکشنبه وسه شنبه و پنجشنبه

صبحها از ساعت ۸:۴۵   الی  ۱۲:۱۵

و بعد ازظهرها از ساعت ۱۴:۳۰ الی ۱۶:۳۰۰  میباشد

آدرس سفارت چین در تهران:

تهران-اقدسیه (موحد دانش)- نبش خیابان فیروزبخش- شماره ۷۳

تلفن۱: ۰۲۱-۲۲۲۹۱۲۴۰

تلفن۲: ۰۲۱-۲۲۲۹۱۲۴۱

 

 

 

مطلب پیشنهادی

شرکت هواپیمایی

تجربه ای لذت بخش سفر با فرست کلاس

روزانه افراد بسیاری برای جابه جایی های بین شهری و مسافرت های خارجی خود از …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *