خانه / اطلاعات سفر / غذاهای رستوران های مختلف چینی

غذاهای رستوران های مختلف چینی

ناحیه ی آنهویی، یکی از بزرگ ترین بلوكات کشور چین است که غذاهای معروفی دارد و یکی از یار ترین غذاهایش یک جور دامپلینگ تخم مرغ به اسم «دان جیائو» است. مشخصه ی غذای آنهویی نعناع تازه و گیاهان معطر وحشی است و از سالم ترین غذاهای محلی به حساب می آیند. برای درست کردن این غذای پرطرفدار خمیر تخم مرغی با گوشت چرخ کرده پر می شود. این غذای سبک و مقوی در جشن سال نوی چینی ها به معشوق سوپ زده می شود. در ادامه در مطلب اطلاعات سفر به چین در مورد غذاهای رستوران های مختلف چینی بیشتر صحبت خواهیم کرد.

سوپ آبشش نهنگ

غذاهای استان فوجیان در جنوب شرقی چین یک ویژگی ی گمنام دارد: موئاد اولیه ی آنقدر طعم دار می شوند تا مزه ی مشخصی پیدا کنند. مردم این منطقه برای اینکه مواد آغازین را تازه تازه استفاده کنند از سوپ کمک می گیرند و آن را پر از گشنیز و پروتئین می کنند. یکی از مشهور ترین سوپ های این ناحیه سوپ  آبشش نهنگ است که با آبشش نهنگ، تخم بلدرچین، شاخه های بامبو، گوشت و گیاه جینسنگ درست می شود. برای تهیه ی این سوپ مخصوص یک روز زمان لازم است البته این روزها دیگر به خاطر نگرانی ها از بابت صید نهنگ این سوپ تطور به یک غذای کمیاب شده است!

خرچنگ مودار

غذاهای استان جیانگسو در شرق چین از سه آداب شناسی غذایی جوراجور تشکیل شده که در شهرهای نانجینگ، سوژو و یانگژو رواج دارد. از آن جایی که این ناحیه پر از غذاهای دریازی و بری است غزارت از غذاهای مخصوص این استان بر روی ماهی متمرکز شده است. فرقی نمی کند غذایتان چه باشد؛ در سوپ، طعام و هر نوع خوراکی قطعا ماهی پیدا می کنید. چنگار مودار هم از غذاهای ویژه و عام جانان است که سروکله اش در اواخر تابستان و سرآغاز برگ ریزان در كاباره ها پیدا می شود. این چنگار ها اول جوشانده و بعد به یار و دشمن یک سس ساده ی زنجبیل و سرکه ضربت دیده می شوند تا دریا گوشت شیرین خرچنگ به خوبی احساس شود.

میگوی لانگ جینگ

در بخش های جنوب غربی شهر هانگژو در استان چجیانگ در شرق چین میگوهای رودخانه ای و کوچکی هست که به شیوه ی مخصوصی درست می شوند و تغییر به یکی از غذاهای معشوق این ناحیه شده اند. اول روی این میگوها با ترکیب سپیده دم تخم مرغ و نشاسته پوشانده و بعد در روغن سرخ می شوند. اما این منتها کار نیست! در آخر میگوها در ترکیب آب و برگ های مخصوص چای گذاشته می شوند تا طعم چای به آرامی به خورد میگوها برود.

گوشت هونان

از غذاهای تند و فلفلی خوشتان می آید؟ به استان هونان در جنوب شرقی چین بروید تا با گونه ها طعم ها و رنگ ها غافلگیر شوید. یکی از محبوب ترین غذاهای این منطقه گوشت هونان است که با فلفل های گوناگون مثل ترشی فلفل زرد ویژه و عام چینی ها درست می شود. غذاهای هونان کاملا با دگرسانی فصل ها سازشگر است؛ در ماه های صیف و زمستان اكثر غذاهای خنک و در ماه های زمستان غذاهای داغ منزجر می شود اما در تمام طول سال از فلفل های مختلفی در غذاهای این منطقه استعمال می شود.

ماپو توفو

غذاهای استان سیچوآن در غرب میانی چین از غذاهای محبوبی هستند که در سراسر چین بلند بالا دارند. ریشه ی غذاهای این ناحیه برای دو شهر چنگدو و چونگ‌ کینگ است و در آن ها از فلفل های خصوصی سیچوآن كاربرد می شود. این فلفل بی عاقبت تند شبیه فلفل قرمز است اما تاآنجا تنده که می تواند زبان را بی حس کند. یکی از نامدار ترین غذاهای این منطقه ماپو توفو است که در آن پنیرهای توفو در سس های تند خصوصی قرار می گیرند و جانانه تند وتیز است.

مرغ آب پز

اگر از غذاهای تند غارت كردن هستید به سمت جنوب شرقی و استان گوانگ ‌دونگ بروید در این استان و در غذاهای کانتونی هیچ فلفلی وجود ندارد پس با خیال راحت می توانید از طعم معتدل خوراكها لذت ببرید. خیلی ها می گویند سس های گرداگرد نوع به نوع و همگون آمریکا از غذاهای کانتونی الهام گرفته؛ سس هایی مثل سس آلو یا سس ترش و شیرین. در گرداگرد استان گوانگ دونگ که غذاهای کانتونی در آنجا ابتكار شده برای تهیه ی اطعمه از جانواران بومی استعمال می شود. یکی از غذاهای جانانه این منطقه مرغ آب پز به معشوق سس بی حركت زنجبیل و پیازچه است.

مطلب پیشنهادی

میوه های خاص چین

میوه های خاص چین

احتمالا تا به حال نیلوفرهای آبی را دیده اید اما مطمئنا نمی دانید که این …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *