خانه / اطلاعات سفر / میوه های خاص چین
میوه های خاص چین

میوه های خاص چین

احتمالا تا به حال نیلوفرهای آبی را دیده اید اما مطمئنا نمی دانید که این گیاه یک ریشه ی شیلان دارند! بافت ریشه ی این گیاه ترد و مزه اش شیرینی است و شاید همین طعم شیرینه که آن را تا این حد پرطرفدار کرده است. این ماده ی غذایی را می توانید به هر ترتیبی که دوست دارید درست کنید: سرخ شده، آب پز و … . جالبه بدانید که با این ریشه یک غذای خیابانی خیلی پرطرفدار هم درست می شود که در سفر به شانگهای حتما آن را در بساط دست فروش های خیابانی پیدا می کنید. برای درست کردن این غذا داخل ریشه خو آبی با برنج چسبناک پر می شود و در شیره گل اسمانتوس ساعت ها می پزد تا کاراملی شود. در ادامه در مطلب اطلاعات سفر در مورد میوه های خاص چین بیشتر می گوییم.

میوه های خاص چین

خرمالوی چینی

این میوه ی سرد مطبوع و ی پاییزی شیرین و گس است و بافت گوشتی و ایاغچی دارد. این میوه به غیر از اینکه همینطوری دلزده می شود به صورت خشک شده و یا حتی در کنار اسنک ها هم مضروب بی رغبت می شود. خرمالوی آسیایی بومی ژاپن، چین، کره، میانمار و نپال است و می تواند از اواخر زمستان تا سه ماه بعد بر روی درخت بماند.

ترب زمستانی

ترب شتوی که در اعقاب ترب ها قرار دارد از تره پرطرفدار است. این ترب سفید و ترد مزه ی مطبوع و کمی تند دارد و گاهی به اسم ژلپنی اش، دایکون (daikon) هم شناخته می شود. این ترب هم به صورت خام و هم پخته مضروب بی رغبت می شود و از آن هم در سوپ، هم غذاهای سرخ کردنی و هم دیم سام استعمال می شود.

میوه های خاص چین

تارو

تارو یک جور سبزی ریشه ای است که پوست قهوه ای و سفت و گوشت بنفش رنگی دارد. با دیدن آن احیانا یاد سیب خاكی می افتید اما طعم و مزه اش خیلی پیچیده تر از سیب هوایی فلكی عرشی است: مغزدار، ساقی و کمی شیرین. این ماده غذایی به روش های مختلفی درست می شود: آب پز، بخارپز و یا به نشانی ماده ی اصلی در کیک تارو.

یم چینی

این گیاه آذوقه از شاهی یار زمستانی ست. گوشت سفید رنگ این سبزی هم به صورت خام و هم پخته مصرف می شود. این ماده ی غذایی حتی خاصیت درمانی هم دارد و برای انتظام خواب و بالا بردن سرعت هضم غذا در داروهای سنتی چینی هم استعمال می شود.

این میوه شکل جالبی دارد و وقتی به صورت عرضی برش می خورد شبیه بازیگر می شود به همین دلیل هم هست که به میوه آكتور گمنام شده است. این میوه ی استوایی جذاب بومی جنوب شرقی آسیاست و در چین به خصوص در ماه های شتا خیلی یار است. گوشت این میوه شاداب و ترد است و کمی طعم مطبوع هم در آن حس می شود. میوه هنرمند حسب معمول به صورت خام مصدوم می شود اما در طبخ و برای درست کردن چاشنی ها و آب میوه ها هم به کار می رود.

میوه های خاص چین

خیار چنبر تلخ

این میوه اولیه بار در قرن ۱۴ توسط هندی ها به چین شناساندن شد از آن جایی که طعمش خیلی تلخ است هیچ وقت به تنهایی در طعام ها و اشربه به کار نمی رود و به همراه مواد غذایی دیگر كاربرد می شود. این میوه زمانی استعمال می شود که همچنان سبز و نارس است.

شاه بلوط آبی

شاید با دیدن اسم این میوه فکر کنید که در دسته ی مغزها قرار دارد اما اصلا این طور نیست. این میوه یک جور مرزه آبی است که در بركه آبدان ها رشد می کند. وقتی این میوه را به طور خام می خورید طعم شیرین و تردی دارد که با پخته شدن طعم مغزها را می گیرد. از این میوه در نودل های سرخ شده، برنج و همینطور سوپ ها استفاده می شود. این ماده ی غذایی در تالاب ها در زیر آب رشد می کند و برگ های ریشه مانندش تا حدود ۱٫۵ متر بلند می شوند. ریشه ی پیاز قرین این گیاه با گوشت سفید و ترد هم از مواد غذایی جانانه در چین است که هم به صورت خام و هم پخته مصرف می شود. گاهی هم آن را به صورت آرد در می آورند تا با کیک شاه بلوط آبی درست کنند و آن را در کنار دیگر دیم سام ها قرار می دهند.

میوه های خاص چین

چشالو

این میوه ی درختی و ایاغچی که بومی جنوب شرقی آسیاست به خاطر شباهتش به مردمک چشم  به چشم افعی هم بنام است. در وسط گوشت کوچک و سفید این میوه یک هسته ی سیاه کوچک هست. با اینکه این میوه در دسته ی سرخالوهاست اما کمی کوچک تر و کمی مطبوع است و حكماً ترشی سرخالوها را ندارد.

مطلب پیشنهادی

آشنایی با فرودگاه شنزن

این حزب در شاهنامه ۲ اکتبر سال ۱۹۹۱ میلادی در ناحیه ی شنژن گواندوگ در …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *